Programul Operaţional Sectorial "Creşterea Competitivităţii Economice"

"Investiţi pentru viitorul dumneavoastră"

Titlul proiectului: "Conexiune la internet, echipamente şi licenţe TIC pentru S.C. ARCA PRESS S.R.L", proiect co-finanţat prin "Fondul European de Dezvoltare Regională"

Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe co-finanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi site-ul www.fonduri-ue.ro.

Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod oligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României

Arca Press Brasov | Grupul de Presa Transilvania Expres | Chioscurile rosii Brasov | Retele de difuzare a presei din judetul Brasov | Transilvania Expres, Monitorul Expres, Buna Ziua Brasov

Ziare Reviste Carti

Obiective

Viitorul este determinat de abilitatea noastra de a ne adapta la cerintele clientilor nostri. Avem o preocupare constanta pentru imbunatatirea competentelor angajatilor. citeste mai mult »

Date contact

Str. Traian Grozavescu. nr.7,  Brasov

E-mail: difuzare@arcapress.ro

Tel. 0268/ 549717;    

0268/ 549701 int.184;185;186;141;203;

Fax  0268/ 549702  int. 133.

UNIUNEA EUROPEANĂ GUVERNUL ROMÂNIEI Instrumente structurale
2007-2013

Programul Operaţional Sectorial „Creşterea Competitivităţii Economice”
„Investiţii pentru viitorul dumneavoastră”

„Creşterea competitivităţii S.C. ARCA PRESS S.R.L. prin implementarea unui sistem informatic integrat, destinat managementului resurselor, de tip ERP, care permite optimizarea şi simplificarea proceselor interne de business”
Proiect cofinanţat prin Fondul European de Dezvoltare Regională
„Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe operaţionale cofinanţate de
Uniunea Europeană invităm vizitaţi www.fonduri-ue.ro
„Conţinutul  acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României”

citeste mai mult »

Bine ati venit!


S.C. ARCA PRESS S.R.L. face parte din Grupul de Presa Transilvania Expres, fiind una dintre cele mai mari retele de difuzare a presei din judetul Brasov, in prezent avand un numar de 70 puncte de vanzare.

Profilul companiei
Obiectul principal de activitate il constituie difuzarea presei şi vanzare cu amanuntul de produse complementare: tigari, servicii de telefonie, bilete RAT, cosmetice-menaj, etc.

citeste mai mult »

Produse

© Copyright 2010 Arca Press

powered by Expert-Online